YUQORI SINF O’QUVCHILARIDA AGRESSIV-XULQINING SABABLARI VA UNI BARTARF ETISH STRATEGIYALARI - Choriyev Hamid Hasan o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda avj olib borayotgan maktab o’quvchilari o’rtasida agressiv xulq atvorni oldini olishda maktab psixologining o’rni, agressiv xulq atvor psixodiagnostikasi va korreksiyasi, o’quvchilar o’rtasida o’zaro sog’lom munosabatlar o’rnatish, va bir-birlariga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish to’g’risidagi fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.