GEOTURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA GEOLOGIK YODGORLIKLARNING ILMIY VA MADANIY AHAMIYATI - Salimova Sharofat Isoqjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsia: Maqolada geoturizm va geologik yodgorliklarning ilmiy hamda madaniy ahamiyati haqida so‘z boradi. O‘zbekistondagi Kitob, Sarmishsoy, Obi- Rahmat kabi obyektlar misolida geoturizm salohiyati ko‘rsatib beriladi.