SHAXSIY TARKIBNI BOSHQARISHDA AYRIM JIHATLAR - Umurzoqov Baxtiyor Boxodirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada shaxsiy tarkibni boshqarishda uchraydigan asosiy muammolar, zamonaviy yondashuvlar va samarali boshqaruv usullari tahlil qilinadi. Muallif rahbar va xodimlar o‘rtasidagi munosabatlarning rolini, samaradorlikni oshirishda motivatsiya va kasbiy rivojlanishning ahamiyatini ko‘rsatadi. Ilmiy hamda amaliy takliflar asosida shaxsiy tarkibni boshqarishdagi ayrim muhim jihatlar yoritilgan.