ELEKTRON SPORTNING (E-SPORT) YOSHLAR ONGIGA PSIXOLOGIK VA IJTIMOIY TA’SIRI. - Burxonov Bahodir Hayotovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektron sportning (e-sport) yoshlar ongiga psixologik va ijtimoiy ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada e-sportning yoshlar kognitiv qobiliyatlari, stress darajasi, agressivlik, shuningdek, ijtimoiy aloqalari va jamoaviylikka ta’siri ko‘rib chiqilgan. Ijobiy va salbiy ta’sirlar tahlili asosida yoshlarning e-sportga munosabati va uning jamiyatdagi o‘rni muhokama qilinadi.