MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK TAFAKKUR VA AXLOQIY QADRIYATLARNI RIVOJLANTIRISH - Rustamova Shohida Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: maktabgacha yoshdagi bolalarga zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida ekologik ta’lim-tarbiya berish, ekologik tafakkur va axloqiy qadriyatlarni rivojlantirish bolalarning atrof-muhitga bo‘lgan munosabatlarini shakllantirishda ta’lim jarayonini tarbiyaviy tomonlarga, ayniqsa vatanparvarlik, insonparvarlik, ahloqiy, huquqiy, estetik, mehnat hamda ekologik madaniyat tarbiyasini rivojlantirish bilan bog‘liq metodlar ko‘rsatib berilgan.