OTA-ONASI XORIJIY DAVLATGA KETGAN BOLALARDA VUJUDGA KELGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR BILAN ISHLASHDA IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Abduxoshimova Madinaxon Fazliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-onasi xorijda ishlayotgan bolalarda uchraydigan psixologik muammolar, ularning sabab va oqibatlari tahlil qilinadi. Bolalar bilan ishlashda ijtimoiy va psixologik yondashuvlarning mazmuni, ahamiyati va samarali usullari ilmiy asosda yoritilgan. Shuningdek, mazkur yondashuvlarning uyg‘unlashuvi bolaning ruhiy barqarorligi va ijtimoiy moslashuvini ta’minlashdagi o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan.