ZAMONAVIY JAMIYAT RIVOJIDA HUQUQIY FANLARNING AHAMIYATI - Farhodova Oynura Oybek qizi; Djurayev G’olib Abdurasulovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqiy fanlarning zamonaviy jamiyat hayotidagi o‘rni, ularning huquqiy ong va madaniyatni shakllantirishdagi roli, demokratik davlat qurilishidagi ahamiyati hamda fuqarolik jamiyati taraqqiyotiga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri yoritiladi.