“MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI” - Ibragimova Durdona Dilmurod qizi; Azimova Dilnoza Sherzodvna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda sogʻlom turmush tarzini shakllantirish masalalari yoritilgan. Unda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning samarali usullari, interaktiv vositalar, mobil ilovalar, multimedia materiallari va raqamli o‘yinlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, bolalarning salomatligini mustahkamlashda texnologiyalar orqali ota- onalar va pedagoglarning hamkorligi alohida ta’kidlangan.