MАKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TARBIYASIDA XORIJIY DAVLATLARNING О‘ZIGA XOS YONDASHUVLARI - Nuritdinova Shodiya Mahmudjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada mamlakatimiz maktabgacha ta’lim tizimida xorij davlatlarning samarali tajribalaridan foydalanish metodlari, usullari, va amalga oshirish bosqichlari hamda mamalakatimiz maktabgacha ta’lim sohasida keng qamrovli islohatlarni hamda qayta qurish ishlarini amalga oshirish kerakligi haqidagi fikr mulohazalar yoritilgan.