MAVZU: BOSHLANG‘ICH TA’LIM FANINI TAKOMILLASHTIRISHDA INNOVATSION QOBILIYATNI OSHIRISH UCHUN QO‘LLANILADIGAN AMALIY USULLAR VA ULARNING AHAMIYATI. - Mirzabekova Nargiza Qoraqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida innovatsion qobiliyatni shakllantirish va rivojlantirishning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ta’lim samaradorligini oshirish uchun qo‘llaniladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interaktiv metodlar, loyiha asosida ta’lim, STEAM yondashuvi va boshqa amaliy usullar ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilingan.