MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH. - Turaxujayeya Madina Norpulatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirish masalasi chuqur tahlil qilingan. Maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanish xususiyatlari, ularning tabiatni idrok etishdagi hissiy va tasavvuriy yondashuvi inobatga olingan holda ekologik tarbiya berishning samarali uslublari, metodlari va vositalari tavsiflab berilgan.