ONA QALBI – CHEKSIZ SABR MANBAI - Berdiqulova Mahbuba; To'raxonava Rayhonoy (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ona qalbining beqiyosligi, uning inson hayotidagi o‘rni, sabr- toqat, mehr-muhabbat va fidoyilik kabi fazilatlari keng yoritilgan. Ona – oilaning tayanchi, jamiyatning asosiy tarbiyachisi sifatida talqin etiladi. Maqolada ona sabrining psixologik, ijtimoiy va ma’naviy jihatlari ochib berilib, farzand kamolotidagi o‘rni chuqur tahlil qilinadi.