YOSHLAR ORASIDA O’Z JONIGA QASD QILISH HOLATLARINI KUZATILISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Yormatova Mohira Abdusattor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlar orasida o‘z joniga qasd qilishga moyillikning yuzaga kelish omillari, uning psixologik sabablari hamda oldini olish va bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va mutaxassislar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.