OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA HISSIY EMOTSIONAL HOLATLAR KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI OMILLAR - Mengnarova Ulugʻoy Usanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada o‘quvchilar o‘rtasida hissiy-emotsional holatlarning yuzaga kelish sabablari, ularning psixologik asoslari hamda bu jarayonning bola shaxsiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, emotsional beqarorlikning oldini olish va sog‘lom psixologik muhit yaratish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.