QIZ BOLA TARBIYASIDA OTA-ONANING OʻRNI HAMDA QIZLARNI KASBGA YOʻNALTIRISH MASALALARI - Kung'irova Soxiba Berdimurotovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada qiz bola tarbiyasida ota-onaning o‘rni, oilaviy muhitning ta’siri hamda qizlarni kasbga yo‘naltirish jarayonining psixologik jihatlari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy jamiyatda qizlarning ta’lim olishi va kasbiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati tahlil qilinadi.