KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Baboqulov Raxim Oʻrozboy oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning tafakkurini rivojlantirishning psixologik asoslari hamda samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, tahlil qilish va xulosa chiqarish ko‘nikmalarini shakllantirishda o‘qituvchi va psixologning o‘rni tahlil qilinadi.