STAFILAKOKKLI VA STREPTAKOKKLI PNEVMANIYANING DEMOGRAFIK XUSUSIYATLARI - Xudoyarova Gavhar Nurmamatovna; Axmedova Shabnamxon Jamshid qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stafilokokkli va streptokokkli pnevmoniyaning etiologiyasi, patogenezi, klinik belgilari, diagnostikasi, davolash usullari va profilaktikasi keng yoritilgan. Ushbu kasalliklarning o‘ziga xos jihatlari, farqlari va asoratlari ilmiy asosda tahlil qilingan.