RAQAMLI XIZMATLAR ISTE’MOLIDA XATTI-HARAKATLARINI ORDINAL YONDASHUVI ORQALI TAHLIL QILISH - Koshayeva Dilafro‘z Davronbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada raqamli marketingning zamonaviy biznes muhitidagi o‘rni, uning samaradorligini oshirish omillari hamda korxonalar faoliyatida qo‘llanilish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, turli marketing strategiyalari, ularning natijadorligi va raqamli platformalardan foydalanish orqali mijozlar bilan samarali aloqalarni yo‘lga qo‘yish masalalari ko‘rib chiqiladi.