GIFOXITRISIMONLAR SINFINING BIOLOGIK XUSUSIYATI VA AHAMIYATI - Qodirova Dilorom (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamburugʻlar bo‘limiga mansub gifoxitrisimonlar sinfining umumiy xususiyatlari, tuzilishi, ko‘payish usullari va ekologik ahamiyati yoritildi. Maqolada gifoxitrisimonlarning biologik xususiyatlari va ularning tabiatdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilingan.