PEDAGOGIK MAHORAT: TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING STRATEGIK ASOSI - Abduxoliqova Muxlisaxon; Karimova Moʻminaxon (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda pedagogik mahoratning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni, o‘qituvchi shaxsiga qo‘yiladigan kasbiy talablar va kompetensiyaviy yondashuvning tarkibiy qismlari atroflicha yoritilgan. Maqolada o‘qituvchining muloqot madaniyati, psixologik tayyorgarligi va innovatsion texnologiyalarni dars jarayoniga tatbiq etish qobiliyati tahlil qilinadi.