TARBIYASI OGʻIR VA OʻZLASHTIRISH JARAYONIDA MUAMMOSI BOR OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abdullayeva Sintora Arabjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada tarbiyasi og‘ir hamda o‘zlashtirish jarayonida muammolari mavjud bo‘lgan o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik usullari yoritiladi. Shuningdek, bunday o‘quvchilarda uchraydigan muammolarning sabablari, ularni aniqlash va bartaraf etish yo‘llari hamda psixolog, o‘qituvchi va ota-onaning hamkorligi tahlil qilinadi.