OʻQUVCHILARDA YUZAGA KELADIGAN SUIDSIDAL XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Muminova Javxar Choriyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar orasida kuzatilishi mumkin bo‘lgan o‘ziga zarar yetkazish bilan bog‘liq xavfli xulq-atvorlarning kelib chiqish omillari, erta ogohlantiruvchi belgilar va ularni oldini olishning psixologik yondashuvlari yoritiladi. Ta’lim muassasalarida xavfsiz muhit yaratish, oila–maktab hamkorligi hamda psixologik yordam tizimini kuchaytirishning ahamiyati tahlil qilinadi.