BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MAKTAB HAYOTIGA MOSLASHUVIDA OILANING ROLI - Gavhar Zokirova Habibullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining maktab hayotiga moslashuvi jarayonida oilaning o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, bolalarning maktabga moslashuviga ta’sir etuvchi psixologik omillar hamda ota-onaning to‘g‘ri yondashuvi orqali moslashuv jarayonini yengillashtirish yo‘llari tahlil qilinadi.