MAKTABGA TAYYORLOV GURUHLARIDA MATEMATIKANING O‘RNI - SHAKIROVA MALIKA INATULLOYEVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabga tayyorlov guruhlarida matematikaning o‘rni, uning bolalar tafakkuri va intellektual rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, matematik tasavvurlarni shakllantirish jarayonida qo‘llaniladigan samarali pedagogik metodlar, interaktiv yondashuvlar va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilingan.