BOLALARNI KASBGA YO‘NALTIRISHNING AHAMIYATI - ZARNIGOR BAZAROVA IMOMNAZAROVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada bolalarni erta yoshdan kasbga yo‘naltirishning pedagogik ahamiyati, uning bolalarning shaxsiy rivojlanishiga ta’siri va samarali tashkil etish usullari yoritilgan. Shuningdek, maktabgacha ta’lim jarayonida kasbga yo‘naltirish orqali bolalarda qiziqish, qobiliyat va mehnatsevarlikni shakllantirish masalalari ilmiy asosda tahlil qilingan.