MAKTABGACHA TA’LIMDA INTERAKTIV METODLARNING BOLALAR FAOLLIGINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - FERUZA UMIROVA RAVSHANOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida interaktiv metodlarning qo‘llanilishi va ularning bolalar faolligini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Interaktiv yondashuvlar orqali bolalarda mustaqil fikrlash, muloqot qilish, ijodkorlik va bilish faolligini rivojlantirish imkoniyatlari ilmiy asosda tahlil qilingan.