MAKTABGACHA TA’LIMDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARI ORQALI BOLALAR IJODIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - FERUZA UMIROVA RAVSHANOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida o‘yin texnologiyalarining bolalar ijodiy tafakkurini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. O‘yin faoliyati orqali bolalarda mustaqil fikrlash, tasavvur qilish, muammoli vaziyatlarni hal etish qobiliyatlarini shakllantirish masalalari ilmiy asosda tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va interaktiv metodlarning o‘rni ochib berilgan.