MAKTABGACHA TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI BOLALAR BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH - NURXON MAMADALIYEVA FAXRIDINOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida raqamli texnologiyalardan foydalanish orqali bolalar bilish faolligini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya vositalari yordamida bolalarning qiziqishini oshirish, ularning mustaqil fikrlash va bilimlarni o‘zlashtirish jarayonini samarali tashkil etish yo‘llari ilmiy asosda tahlil qilingan.