ZAMONAVIY INNOVATSION METODLAR ASOSIDA MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Normamatova Mavluda Azamatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim sifatini samarali boshqarish, zamonaviy ta’lim jarayonini tashkil etishda direktor o‘rinbosarining roli hamda tarbiya jarayonida innovatsion metodlardan foydalanishning pedagogik ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning bolalar rivojiga ta’siri va ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil etilgan.