KIKBОKS SPORT TURI BILAN SHUG‘ULLANUVCHILARNING UMUMIY VA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Zaydullaeva Jibek Altayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada kikboks sport turi bilan shug‘ullanuvchilarning umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarligini yanada rivojlantirish usullari bir haftalik mikrosiklda ko‘rib chiqilgan. Sportchining yuksak sport natijalariga erishishida jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati, ayniqsa, maxsus jismoniy mashqlar kompleksini to‘g‘ri tanlash va qo‘llashning o‘rni tahlil qilinadi.