OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Maxmayeva Nodira Boymurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik usullari, ularning yoshga xos xususiyatlari hamda samarali yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlik davrida yuzaga keladigan muammolarni bartaraf etishda psixolog, o‘qituvchi va ota-onaning o‘rni tahlil qilinadi.