O‘SMIRLARNI TARBIYALASHDA PSIXOLOGIK OMILLARNING AHAMIYATI - Nazarova Rohila Sayfullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlarni tarbiyalash jarayonida psixologik omillarning o‘rni va ahamiyati yoritiladi. O‘smirlik davrining o‘ziga xos xususiyatlari, hissiy va ijtimoiy o‘zgarishlar hamda ularni to‘g‘ri yo‘naltirish masalalari tahlil qilinadi.