O‘QUVCHI YOSHLAR ORASIDA NOXUSH HOLATLARNING OLDINI OLISH: ICHKI MOTIVATSIYA VA O‘ZINI ANGLASHNING AHAMIYATI - Rejapova Layloxon Xurmatjon qizi; Azimova Barnoxon Rustamaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchi yoshlar orasida uchraydigan noxush holatlarning oldini olishda ichki motivatsiya va o‘zini anglash jarayonining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning ruhiy barqarorligini ta’minlash, ijobiy xulq-atvorni shakllantirish va salbiy holatlarning oldini olish bo‘yicha psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi.