KELAJAK KASBNI TANLASHDA PSIXOLOGIK YORDAM - Kasimova Roziyaxon Abdibannapovna; Temirova Oygul Abdug'opurovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarning kelajak kasbini tanlash jarayonida psixologik yordamning ahamiyati yoritiladi. Kasb tanlashda qiziqish, qobiliyat va shaxsiy xususiyatlarning o‘rni, shuningdek psixologik diagnostika va maslahat berish usullari tahlil qilinadi.