KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM OMILLARI - Otajonova Ravshanoy Rustamaliyevna; Xatamova O'lmasxon Mo'ydinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilar bilan ishlashda psixologik muhim omillar, ularning yoshga xos xususiyatlari hamda ta’lim-tarbiya jarayonida samarali yondashuvlar yoritiladi.