PSIXOLOGIYADA OʻZINI ANGLASH,BAHOLASH HAMDA OʻZIGA NISBATAN ISHONCHNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM SIFATLARI - Yunosova Nazira Muxidinovna; Sharofutdinova Gulsanam Soliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxsning o‘zini anglash jarayoni va o‘ziga nisbatan ishonchni shakllantirishning psixologik asoslari yoritiladi. Shuningdek, bu sifatlarning inson hayotidagi o‘rni, ta’lim jarayonida rivojlantirish usullari va ijtimoiy moslashuvdagi ahamiyati tahlil qilinadi.