AXBOROT-PSIXOLOGIK XAVFSIZLIK MUAMMOSINING DOLZARB PSIXOLOGIK MASALALARI - Murotov Ortiqboy Tojiboyevich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada axborot-psixologik xavfsizlik muammosining dolzarbligi, uning shaxs psixikasiga ta’siri hamda zamonaviy axborot oqimida o‘quvchi va yoshlarni himoya qilishning psixologik jihatlari yoritiladi.