SHAXS KAMOLOTIDA OILANING O’RNI - Hamraliyeva Nabirahon A'zamjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada muallif shaxni dunyoga kelishi, voyaga yetishi vajamiyatda o’z o’rnini topishida uning oilasini ota-onasini o’rni va axamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.