OʻQUVCHI YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING DOLZARB PSIXOLOGIK MASALALARI - Jabborova Dildora Qudrat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashning dolzarb psixologik masalalari keng yoritiladi. Shaxsning psixologik yetukligi, o‘zini anglash darajasi, emotsional barqarorligi, muloqot madaniyati hamda ijtimoiy muhitning oila qurishga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarni sog‘lom oilaviy hayotga tayyorlashning samarali usullari ko‘rsatib beriladi.