BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Qanoatova Zaynura Shavkatovna; Qanoatova Zaynura Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida o‘yin texnologiyalarining ahamiyati va ularning o‘quvchilarning bilim olish faoliyatiga ta’siri tahlil qilinadi. O‘yin metodlarining dars samaradorligini oshirish, o‘quvchilarning qiziqishini kuchaytirish hamda ularning mustaqil fikrlash, muloqot va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishdagi o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, maqolada o‘yin texnologiyalarini dars jarayonida qo‘llashning amaliy usullari va samarali jihatlari misollar asosida ko‘rsatib berilgan.