PEDAGOGIK FAOLIYATNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Egamberdiyev Farhod Tuxtayevich; Boboqulova Nilufar Yorqin qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada pedagogik faoliyatning psixologik xususiyatlari, uning tarkibiy qismlari, o‘qituvchi shaxsining muhim sifatlari hamda ta’lim jarayonida psixologik omillarning o‘rni ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik faoliyatda motivatsiya, emotsional barqarorlik, kommunikativ kompetensiya va refleksiya kabi omillarning ahamiyati yoritib beriladi.