PSIXOKORREKSIYA TAMOYILLARI: PSIXOKORREKSIYA ISHLARINI TASHKIL ETISHDA INDIVIDUVAL YONDASHUV - Mo'minova Hilola Kibriyoyevnа (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Psixologik xizmat. Psixokorreksiya darsligi ta’lim tizimida faoliyat yuritadigan psixologning faoliyati mazmuni haqida talabalarga bilim va ko’nikmalar berishga qaratilgan. Unda psixologning turli muassasalardagi faoliyatlarining asosi bo’lmish korreksion ishlariga urg’u berilgan. Darslikda psixokorreksiya tamoyillari, korreksion faoliyat olib boruvchi psixologlarga qo’yiladigan talablar, korreksion dasturlarga qo’yiladigan talablar, psixokorreksiya metodlari, ontogenetik taraqqiyot psixokorreksiyasi, shaxslararo munosabatlar psixokorreksiyasi kabi jihatlar keng yoritilgan.