THE IMPORTANCE OF LEARNING ENGLISH IN TODAY’S WORLD - O'rinova Mariyam Olim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi globallashuv davrida ingliz tilini o‘rganishning ahamiyati tahlil qilinadi. Ingliz tilining xalqaro muloqot vositasi sifatidagi o‘rni, ta’lim va ilm-fan sohasidagi roli, shuningdek, kasbiy rivojlanish va zamonaviy texnologiyalardan foydalanishdagi ahamiyati yoritib beriladi. Maqolada ingliz tilini bilish insonning shaxsiy va professional rivojiga qanday ijobiy ta’sir ko‘rsatishi misollar orqali asoslab berilgan.