FONETIKA VA GRAFIKA ASOSLARINI OʻRGANISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Buronova Surmaxon Soyibjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fonetika va grafika asoslarini oʻrganishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va ularni tatbiq etishning samaradorligi tahlil qilinadi. Ilmiy-nazariy asoslar, tarixiy taraqqiyot, mahalliy va xorijiy olimlarning yondashuvlari, amaliy tadqiqotlar va tanqidiy bahslar asosida fonetika-grafika bilimlarini chuqur oʻzlashtirishga xizmat qiluvchi innovatsion texnologiyalar koʻrib chiqiladi. Maqolada innovatsion yondashuvlar natijasida talabalarda fonetik va grafik bilimlarni mustahkamlashda erishilgan yutuqlar misollar asosida tahlil qilinadi va kelgusi tadqiqotlar uchun tavsiyalar beriladi.