GIPOTEZANI TEKSHIRISH BOSQICHLARI - Soibova Masturabonu Abdukahhor qizi; Orziqulova Zulfizar (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada gipotezani tekshirish jarayonining nazariy asoslari va amaliy bosqichlari tahlil qilinadi. Ilmiy tadqiqotlarda gipotezaning o‘rni, uni shakllantirish, tekshirish va natijalarni baholash bosqichlari batafsil yoritiladi. Shuningdek, statistik usullar va zamonaviy ilmiy yondashuvlar asosida gipotezani tekshirishning ahamiyati ochib beriladi.