MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM VA TARBIYA JARAYONLARINI KREATIV YONDASHUV ASOSIDA TASHKIL ETISHDA RAHBARNING O‘RNI - Шарипова Рохатой Абдувахобовна (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim va tarbiya jarayonlarini kreativ yondashuv asosida tashkil etish masalalari keng yoritilgan. Ayniqsa, rahbarning innovatsion fikrlashi, pedagogik jamoani boshqarishdagi roli hamda ta’lim jarayoniga zamonaviy metodlarni joriy etishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, bolalarda ijodiy fikrlashni rivojlantirishda samarali usullar va boshqaruv strategiyalari ko‘rib chiqiladi.