MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI RAHBARLARI VA XODIMLARI DOIRASIDA KREATIV YONDASHUVLAR ASOSIDA BOLANI TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - Qambarova Nafisaxon Alimjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bolada kreativlik sifatlarini rivojlantirish jarayonining umumiy mohiyatini to‘laqonli anglash uchun dastlab “kreativlik” tushunchasining ma’nosini tushunib olish lozimdir. Ushbu maqolada maktabgacha yosh davridagi bolalarning estetik tafakkurini rivojlantirishda kreativ yondashuv haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek mustaqil fikrlashga o‘rgatish muhokama qilingan.