DIFFERENSIAL YONDASHUV ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - Otajonova Shaxnoza Iqboljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada differensial yondashuv asosida darslarni tashkil etishning zamonaviy pedagogik texnologiyalari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Hozirgi ta’lim tizimida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish dolzarb masala hisoblanadi. Shu bois differensial yondashuv ta’lim jarayonini samarali tashkil etishning muhim vositasi sifatida qaraladi. Tadqiqotda interfaol metodlar, axborot- kommunikatsiya texnologiyalari va kompetensiyaviy yondashuv asosida differensial ta’limni amalga oshirish yo‘llari o‘rganildi. Natijalar differensial yondashuv o‘quvchilarning bilimini mustahkamlash va mustaqil fikrlashini rivojlantirishda samarali ekanini ko‘rsatdi.