TUTUN SO‘RGICH ISHCHI KURAKLARINING YEMIRILISHGA BARDOSHLILIGINI YEYILISHGA CHIDAMLI PLITALAR BILAN MUSTAHKAMLASH ORQALI OSHIRISH - Raufov Lazizbek Muxidjon o‘g‘li; Komilov Islomjon Raimqul o‘g‘li; Hasanov Eldor Muzaffar o‘g‘li; Temirxonova Maxzunaxon Murodxon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur tesizda tutun so‘rgich (dudtortuvchi) mexanizmlar ishchi kuraklarining gaz-abraziv muhitda yemirilish jarayonlari tahlil qilindi. Yeyilishga chidamli plitalar bilan qoplash usulining samaradorligi o‘rganilib, ushbu usul orqali kuraklarning xizmat muddatini oshirish imkoniyati asoslab berildi.