BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARINING YOSH XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLGAN HOLDA MATEMATIK MODELLARDAN FOYDALANISH - Qayumova Gavhar Abdushukurovna; Esonova Shahnoza Cho‘yanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilarining xususiyatlari va ularning matematikani o‘zlashtirishiga ta’siri, shuningdek, matematika darslarida ushbu xususiyatlarni hisobga olgan holda modellardan foydalanishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Boshlang’ich sinf o‘quvchilari uchun eng mos bo‘lgan modellar turlari, ulardan foydalanish usullari va metodik tavsiyalar keltirilgan.